Menu Oever 13
Voorgerechten
Duo van verse en gerookte zalm,
appelvinaigrette, kalamansi
Suggestie wijn Bucci Verdicchio dei Castelli
Of
Duo van garnaal en kaaskroketje
Suggestie wijn Marco Porello 'Roero Arneis'
***
Hoofdgerechten
Vis van de dag, knolselder, champignons,
witte wijnsaus
Suggestie wijn Bogle Chardonnay
Of
Filet van eend, crème van wortel, taugé,
bramen- portsaus
Suggestie wijn Costers dei Priorat ‘Petit Pissarres
***
Dessert Oever 13
Menu 3 gangen €50
Huiswijn wit per glas € 6,5
Huiswijn rood per glas €7
A la carte
Op zaterdag is à la carte niet mogelijk
Voorgerechten :
Garnaalkroket 2st. €20
Kaaskroket 2st. €16
Duo van verse en gerookte zalm,
appelvinaigrette, kalamansi € 25
Hoofgerechten:
Gentse waterzooi van gele hoevekip € 25
Vis van de dag, knolselder, champignons,
vitelotte, witte wijnsaus € 32
Filet van eend, crème van wortel, taugé, bramen- portsaus € 35
Entrecote Ierse Hereford, pepersaus, slaatje,
handgesneden frietjes € 35
Nagerechten:
Dame Blanche/ coupe karamel € 9
Moelleux au chocolat € 12
Dessert Oever-13 € 10
Soesjes, vanille ijs met warme chocolade € 10
Lunch:
Hoofdgerecht + koffie €28
Vis van de dag, witloof, champignons, kroketjes
of
Diamanthaas, Provençaalse saus, kroketjes

