Zomermenu

 

Voorgerechten

 

Foie gras met gekaramelliseerde appeltjes                                                         

Artisanale garnaalkroketjes 2 st.                                                                                

Artisanale kaaskroketjes 2st.                                                               

Carpaccio van rund, rucola

Open ravioli, kabeljauw, saffraan sausje                                                       

Frietjes bij voorgerecht                                                                   

 

 

Hoofdgerechten *

 

Ribeye 10 dagen gerijpt, handgesneden frietjes , slaatje             

Bouillabaisse, rouille                                                       

Steak Rossini, ( filet pur + foie gras) jonge boontjes, trostomaatjes, verse kroketjes 

Schnitzel met kruidenkorst, slaatje, handgesneden frietjes                                                                                                                                    

                                                  

 

*Gelieve per tafel maximum 2 verschillende hoofdgerechten te kiezen

 

 

Nagerechten

 

Soejs, ardbeien, warme chocoladesaus                                                                                                                 

Dame Blanche (artisanaal ijs)                                                                                      

Vanille ijs met aardbeien                                                                                              

Moelleux au chocola met vanille ijs                                                                            

Coupe brésilienne