A la carte niet mogelijk op zaterdag

Voorgerechten

Garnaalkroketjes € 20           

Kaaskroketjes € 16.

Duo Garnaal - kaaskroketjes € 18

Smeus, wijting, hand gepelde garnalen, kwartelei  € 25

*Smeus, spinazie, kwartelei, beurre noisette € 16

 

Hoofdgerechten

Diamanthaas, champignonsaus, frietjes € 33

Stoofvlees met Westmalle € 24

Filet van hert wintergroentjes, peterseliewortel, mosterdroomsaus € 39

Balletjes met zuiderse groentjes € 19

Vis van de dag, spinazie, schaaldieren bearnaisesaus € 30

*Krokantje met wintergroentjes, saus van rode biet € 20

  • Maximum 2 verschillende gerechten per tafel
  • * Vegetarische gerechten

 

Dessert

Dame Blanche/ coupe karamel € 9

Moelleux au chocolat € 12

Dessert oever 13 € 10

Soesjes, vanille ijs met warme chocolade € 10