Menu Oever 13 

(Op zaterdagavond en zon- feestdagen bieden wij enkel ons oever 13 menu aan)

 

Voorgerechten

 

Handgepelde grijze garnalen, kwartelei, kervel, jus van garnaaltjes 

 Of

                            Duo van garnaal- en kaaskroketje                                   

Hoofgerecht

                                                 Vis van de dag in het groen, verse kroketjes                                                         

Of

Pluma duroc d’olive, bimi, spitskool

Dessert Oever 13

Ananas, kokos, vanille

Of

Kaasbordje (+8)

 

Menu € 55     

 

A la carte

Op zaterdag is à la carte niet mogelijk

Borrelhapjes - voorgerecht

Mix kroketjes 

Garnaalkroket 2st. 

Kaaskroket 2st. 

Foie gras met gebakken appeltjes

Handgepelde grijze garnaaltjes, kervel, kwartelei

 

Hoofgerechten:

                                          

               Ribeye, slaatje, handgesneden frietjes 

                                    Vis van de dag in het groen, verse kroketjes                         

  Pluma Duroc d'olive, bimi, spitskool

weeksuggestie 

 

Lunch: weeksuggestie + koffie

 

Nagerechten

  Dame Blanche/ coupe karamel 

             Moelleux au chocolat 

              Dessert Oever-13 € 

       Soesjes, vanille ijs met warme  chocolade