Menu Oever 13
(Op zaterdagavond en zon- feestdagen bieden wij enkel ons oever 13 menu aan)
Voorgerechten
Handgepelde grijze garnalen, kwartelei, kervel, jus van garnaaltjes
Of
Duo van garnaal- en kaaskroketje
Hoofgerecht
Vis van de dag in het groen, verse kroketjes
Of
Pluma duroc d’olive, bimi, spitskool
Dessert Oever 13
Ananas, kokos, vanille
Of
Kaasbordje (+8)
Menu € 55
A la carte
Op zaterdag is à la carte niet mogelijk
Borrelhapjes - voorgerecht
Mix kroketjes
Garnaalkroket 2st.
Kaaskroket 2st.
Foie gras met gebakken appeltjes
Handgepelde grijze garnaaltjes, kervel, kwartelei
Hoofgerechten:
Ribeye, slaatje, handgesneden frietjes
Vis van de dag in het groen, verse kroketjes
Pluma Duroc d'olive, bimi, spitskool
weeksuggestie
Lunch: weeksuggestie + koffie
Nagerechten:
Dame Blanche/ coupe karamel
Moelleux au chocolat
Dessert Oever-13 €
Soesjes, vanille ijs met warme chocolade

