Menu Oever 13 

(Op zaterdagavond en zon- feestdagen serveren wij enkel ons Oever 13 menu )

 

Menu Oever 13

 

Zeebaars, rettich, zure room

***

Noordzeetong op Oostendse wijze (supp.5)

***

Duo kaas-garnaalkroketjes

 

*****

 

Steenbolk, (vis) crème van peterseliewortel, bloemkoolroosjes

Of

Eendenborstfilet, pastinaak, witloof

 

*****

 

Dessert Oever 13

 

Menu 3 gangen 55 ( 1 voorgerecht naar keuze+ hoofdgerecht +dessert)

Menu 4 gangen 70 ( 2 voorgerechten naar keuze + hoofdgerecht + dessert)

 

     

 

A la carte

Op zaterdag is à la carte niet mogelijk

Voorgerecht

Garnaalkroket 2st. 

Kaaskroket 2st. 

Foie gras met gebakken appeltjes

Voorgerecht van de menu 

 

Hoofgerechten:

                Ribeye, slaatje, handgesneden frietjes 

         Hoofdgerecht uit  menu   

                                                          

                   Lunch: Noordzeetong 2st. verse frietjes, koffie,  gebak  € 28

 

Nagerechten

  Dame Blanche/ coupe karamel

              Dessert Oever-13 € 

       Soesjes, vanille ijs met warme  chocolade